fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

SUZUKI Vitara dobila 'blagi' hybrid

Novi motor stare zapremine od 1,4 litre sada ima 95 kW ili 129 KS, ali je istodobno dobio i 48-voltni električni sklop, koji raspolaže s dodatnih 10 kW ili 13,6 KS, pa nova Vitara sada ima ukupno 143 KS i bitno manju emisiju CO2

Ekološki zahtjevi i porezni nameti na automobile sve su veći, Suzuki je odlučio maksimalno udovoljavati novim regulativama, ali i željama, te potrebama budućih kupaca. Kako bi zadržao poziciju proizvođača s najboljim omjerom između uloženog i dobivenog, te opravdao povjerenje svih kupaca, koji su svojim odlukama o kupnji Suzuki vozila općenito, a posebno popularne Vitare, potvrdili sve nagrade struke, Suzuki je predstavio novu Vitaru Hybrid koja je upravo stigla na hrvatsko tržište!

Nova Suzuki Vitara unaprijeđena je po svim segmentima tako da nudi više u svakom pogledu. U tehničkom dijelu, novi motor stare zapremine od 1,4 litre sada ima 95 kW ili 129 KS, ali je istodobno dobio i 48-voltni električni sklop, koji raspolaže s dodatnih 10 kW  ili 13,6 KS, pa nova Vitara sada ima ukupno 143 KS i bitno manju emisiju CO2. Sa smanjenjem CO2 emisije, smanjuje se i potrošnja goriva, jer električni sklop pomaže motoru kod ubrzanja i pretjecanja. Novi motor raspolaže i s puno više okretnog momenta (235 Nm već od 2000 'điri') pa se dobiva dojam vožnje puno snažnijeg motora, jer električni sklop u svakom trenutku pruža dodatnih 50 Nm.

Vitara i dalje dolazi s četiri paketa opreme: Comfort (GL), Premium (GL+), Elegance (GLX) i Elegance+ kao i prednjim pogonom, ali i pogonom na sve kotače (All Grip). Popularni kompaktni SUV s prednjim pogonom i 1,4-litrenim hibridnim sklopom ima emisiju CO2 od 104 g/km, dok se pogonom na sve kotače ima tek sedam g/km CO2 više (111 g/km). 

Kako bi zadovoljili sve više standarde sigurnosti i udobnosti, kao i sve veće prohtjeve kupaca, svaka nova Vitara već i u baznoj opremi ima: adaptivni tempomat (koji prati promet i štiti vas od sudara); sustav automatskog kočenja (koji u kritičnim situacijama i koči umjesto vozača); sustav pomoći kretanja na uzbrdici; LED svjetla,  automatski klima uređaj,  središnje daljinsko zaključavanje,  električno pokretanje prednjih stakala; audio sustav s Bluetooth povezivanjem; limitator brzine; sjedala podesiva po visini, te naravno ABS, ESP, 7 zračnih jastuka i još puno korisnih “sitnica”. S povećanjem razine opremljenosti, udobnost i lakoća korištenja se dodatno povećavaju, ali posebno upada u oči, naravno u pozitivnom smislu, činjenica kako već osnovna Vitara sa svom nabrojanom opremom i impozantnom snagom motora, cijenom započinje od 129.976 kuna, što opet predstavlja apsolutni 'best buy' u svakom pogledu. S drugim paketom opreme cijena hibridne Vitare s prednjim pogonom je 141.301 kunu.

Redizajnirana Vitara vrlo je slična sadašnjem modelu, a jedina razlika je u prednjem svjetlosnom sklopu koji je zadržao oblik. Međutim, drugačiji je raspored unutar svjetlosnog sklopa. 

 

2020 03 03 19 10 5939