fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

UZ PLAĆANJE NA POLOVINE ILI TREĆINE, SADA SU DOSTUPNE I ČETVRTINE!

Srce vuče na Suzuki, ali ne znaš kako uvjeriti roditelje da ti ga kupe? Bez brige, mi smo tu s nekim činjenicama o Suzuki koje čak ni roditelji ne mogu osporiti.

Perfektno skrojen paket uloženog i dobivenog, dostupan i 4X4 pogon. Upravo tako glasi naslov recenzije koju je napravio Autoklub te dalje nastavlja; „Serijski sjajno opremljenom Suzukiju S-Cross, blagohibridni pogonski sklop osigurava odlične performanse i nisku potrošnju“.

Novi trocilindrični benzinski motor zapremine 1,2 litra u najnovijem modelu Swifta donosi niz poboljšanja. Ostvaruje smanjenu potrošnju goriva i emisija uz istovremeno povećanje okretnog momenta pri nižim brzinama, pružajući poboljšan odziv i ukupne performanse.

Snižen cjelokupni asortiman brendova CABERG i CLOVER

Stranica 1 od 13