fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

SUZUKI SKUTERI: ADDRESS & AVENIS

NOVI SKUTERI, ADDRESS 125 I AVENIS 125

Oba modela idealna su rješenja za sve koji traže agilnost i praktičnost. Glavni adut ova dva modela je motor koji isporučuje snažan okretni moment u rasponu od niskih do srednjih okretaja, za vrhunsko ubrzanje uz optimalnu uštedu goriva te nisku emisiju ispušnih plinova u skladu s Euro 5 emisijskim standardom.

Address 125 je bio najprodavaniji model u svojoj klasi u Indiji te je od 2007. prodan u više od 4 milijuna primjeraka. Jednocilindrični, zrakom hlađeni motor od 124 cm3 s Suzuki Eco Performance (SEP) tehnologijom optimizira sve aspekte učinkovitosti motora stvarajući ravnotežu između potrošnje goriva (1.9 L/100km po WMTC) te impresivnih performansi. Moderan dizajn karakterizira zaobljen oblik isprekidan atraktivnim linijama šasije te kromiranim detaljima. Jasna LED prednja svjetla te okomito posložena LED pozicijska svjetla služe ne samo za bolju uočljivost, već i za još prepoznatljiviju klasičnu privlačnost. Veliki analogni brzinomjer s digitalnim zaslonom koji prikazuje Suzuki Eco Drive svjetlosni indikator, omogućuje vozaču štedljivu vožnju. Dugo, ravno i dobro podstavljeno sjedalo te prostrana podnica dizajnirani su za udoban položaj u vožnji i za vozača i za suvozača. Još veća udobnost također je omogućena mnogim praktičnim značajkama, uključujući spremnik ispod sjedala s dvostrukim pomoćnim kukicama, prednji lijevi pretinac i USB utor.

CIJENA: 2.890 EUR

gallery ph09
Avenis 125, koji je predstavljen u Indiji u veljači ove godine te koji se može podičiti dosadašnjim uspješnim prodajnim rezultatima, model je s laganom šasijom, kratkim međuosovinskim razmakom te sportskim izgledom za brzu, okretnu i uglađenu vožnju. Model koji s Addressom 125 dijeli isti štedljiv motor snažnog okretnog momenta, ističe se svojim agresivnim izgledom koji je naglašen klinastim stražnjim krajem, podignutim ispušnim loncem, LED prednjim svjetlima postavljenim na šasiji, LED kombiniranim stražnjim svjetlima te dvobojnom grafikom. Potpuno digitalna ploča s instrumentima s LCD zaslonom jasnog i intuitivnog izgleda je još jedna ključna značajka. Zaslon sadrži Suzuki Eco Drive indikator, koji svijetli kada se štedljivo vozite. Za maksimalnu udobnost vozača, uz sve one značajke koje ima Address 125, kao što su spremnik ispod sjedala s dvostrukim pomoćnim kukicama, prednji lijevi pretinac i USB utor, tu su i jedinstveni praktični prednji pretinci.

CIJENA: 2.990 EUR

Suzuki Avenis 125 action 20