fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

U Splitu otvoren Suzukijev salon motocikala i skutera

 Od 1. listopada ove godine u Splitu je nakon dugogodišnje stanke otvoren novi Suzukijev salon gdje će se prodavati i servisirati motocikli i skuteri poznatog japanskog proizvođača vozila na dva kotača.

 

Prodajni salon i servis za dvokotače nalazi se u sklopu centra „Auto za treće tisućljeće“ (ATT) gdje se prodaju i servisiraju Suzukijevi automobili, na adresi Put Duja 16 u Splitu.

- Suzuki već dugo vremena u Splitu i okolici nema prodajno-servisnu podršku kakvu takav brend zaslužuje - kaže voditelj prodaje ATT Moto salona Joško Radić.

- Od samog početka želimo ponuditi kompletnu gamu proizvoda, pa se tako u našem salonu mogu vidjeti i isprobati gotovo svi Suzukijevi modeli koji su trenutno u ponudi. Naš tim se sastoji od zaljubljenika u motocikle, skutere i moto sport. U prodajnom salonu će kupce primati ljubazno, nenametljivo i educirano osoblje, kojemu je krajnji cilj zadovoljstvo stranke.

- Svakom kupcu će se pristupati s posebnom pažnjom, kakvu i zaslužuju ljudi koji svakodnevno u prometu sudjeluju na dva kotača. Želimo da se kupci naših dvokotača, originalnih rezervnih dijelova i korisnici servisa osjećaju sigurno kada nakon obavljene usluge izađu na cestu.

Dugogodišnje iskustvo u prodaji i servisiranju Suzuki automobila jamči korisnicima izuzetno dobru uslugu i minimalno čekanje na vozila s tvorničkog lagera, ističe Joško Radić. Isto tako možemo se pohvaliti i najbržom mogućom isporukom rezervnih dijelova za samo dva do tri dana, a poseban naglasak stavljen je na sigurnost ugradnje originalnih Suzukijevih rezervnih dijelova i opreme, uz korištenje originalni filtara i OEM Suzuki Ecstar maziva.

U novom Suzukijevu Moto salonu mogu se kupiti kacige renomiranih brendova KYT i Vemar, kao i ostala zaštitna oprema za vozača. Znamo da kvalitetu, izdržljivost i sportske uspjehe ove marke ne treba posebno naglašavati, ali našim neposrednim pristupom svakoj stranci i tržištu uopće želimo pridonijeti još većoj popularnosti ovog japanskog premium brenda.

Svoju ponudu i uslugu namjeravamo konstantno nadograđivati i učvrstiti svoju poziciju na tržištu. Tu smo, da ostanemo zbog kupaca, koji će nam pokloniti svoje povjerenje kupnjom naših vozila, a mi ćemo uzvratiti dugogodišnjom servisnom podrškom i njegom vašeg vozila.

Od skutera u Suzukijevu salonu izloženi su popularni modeli Burgman u verzijama od 200, 400 i 650 „kubika“. Ženskom dijelu moto populacije, kao i početnicima, zbog svoje male težine i okretnosti, posebno će biti zanimljivi sportski model GSX250R i elegantni V-Strom 250.

Povratnicima u moto svijet, vozačima koji misle dugo godina voziti isti motocikl koji ne gubi na vrijednosti, kao i ljubiteljima evergreena - iz Suzukijeve game dvokotača može se preporučiti model SV650, kao i nevjerojatno lijep model SV650X u caffe racer izvedbi.

Za avanturiste tu je V-Strom 650, a za one zahtjevnije tu je i verzija V-Strom 650 XT s žbicanim naplatcima, zaštitama korita motora i ruku vozača. Za one najsrčanije u ponudi je legendarni GSX-R1000 s agregatom od 202 KS i brzinom većom od 300 km/h. Svi spomenuti modeli dostupni su za isporuku odmah.


PIŠE: Zdravko Juričko

IZVOR: SLOBODNA DALMACIJA