fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

USKORO U SALONIMA: NOVI SUZUKI SWIFT 2024.

Novi trocilindrični benzinski motor zapremine 1,2 litra u najnovijem modelu Swifta donosi niz poboljšanja. Ostvaruje smanjenu potrošnju goriva i emisija uz istovremeno povećanje okretnog momenta pri nižim brzinama, pružajući poboljšan odziv i ukupne performanse.

Globalna premijera najnovijeg Suzuki Swifta odigrala se nedavno na Salonu automobila u Japanu, a sada je nova, 7. generacija dostupna i na europskom tržištu. Ovaj kultni model evoluirao je u sofisticirano, inteligentno vozilo kompaktnih dimenzija s prepoznatljivim dizajnom, naprednim sigurnosnim značajkama i dinamičnom vožnjom koja transformira svakodnevno iskustvo mobilnosti.

Swift je stekao popularnost među vozačima diljem svijeta zahvaljujući svojoj elegantnoj pojavi i uživanju u vožnji. Ova najnovija generacija nastavlja naslijeđe svojih prethodnika, nudeći iskustvo vožnje koje istovremeno kombinira zabavu, udobnost, učinkovitost i sigurnost. Do listopada 2023., Suzuki je prodao preko 9 milijuna primjeraka Swifta u 169 zemalja i regija. Očekuje se da će novi model biti dostupan u trgovinama krajem travnja 2024., a informacije o cijenama i opcijama opreme bit će objavljene naknadno.

Suzuki Swift 2024 1280 01

Kada je riječ o vanjskom dizajnu, novi Swift zadržava prepoznatljiv izgled, ali je prošao kroz značajan redizajn. Odiše samopouzdanjem i avanturističkim duhom, a rešetka hladnjaka i svjetla su se spojila u zaobljenu ramenu liniju koju naglašavaju prošireni blatobrani.

Dimenzije novog Swifta su sljedeće: duljina 3860 mm, širina 1735 mm, visina 1495 mm (2WD) i 1520 mm (4WD), međuosovinski razmak 2450 mm, krug okretanja između rubnjaka 9,6 m. Dimenzije kotača variraju ovisno o verziji (15 i 16 cola za 2WD, 16 cola za 4WD).

Unutar vozila, novi Swift nudi prostranu i udobnu unutrašnjost s poboljšanim ergonomskim značajkama. Kokpit ima središnju ploču s instrumentima i kontrolama usmjerenima prema vozaču za jednostavnu uporabu. Dvobojna armaturna ploča, ploče vrata i detalji daju sportski i dinamičan izgled unutrašnjosti.

Novi 1,2-litreni trocilindrični benzinski motor s 12-voltnim blagim hibridnim sustavom donosi niz poboljšanja, uključujući smanjenu potrošnju goriva, niže emisije i povećani okretni moment pri nižim brzinama. Motor se kombinira s peterostupanjskim ručnim mjenjačem ili kontinuirano varijabilnim CVT automatskim mjenjačem. Dodatno, motor podržava 12-voltni SHVS blagi hibridni sustav za dodatnu učinkovitost.

Suzuki Swift 2024 1280 02

Suzuki Connect, koji je dostupan i na novom Swiftu, omogućuje vozačima stvarno vrijeme povezivanja sa svojim vozilom putem pametnih telefona. S funkcijama poput provjere razine goriva, lokacije vozila i daljinskog zaključavanja vrata, vozači mogu jednostavno upravljati svojim vozilom. Ova tehnologija također pruža informacije o statusu vozila, servisima i eventualnim opozivima. Suzuki Connect može se besplatno koristiti tri godine od početka jamstva i dostupan je za preuzimanje na Google PlayStore ili Apple App Store.