fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

PONUDA DANA: Suzuki SX4 S-Cross 1,4 Hybrid

Iz naše ponude izdvajamo demo model novog SX4 S-Crossa u hibridnoj verziji

Suzuki već duži niz godina slovi kao jedan od najpoželjnijih automobila na našem tržištu, posebice kod privatnih kupaca. Zašto je tomu tako nije teško zaključiti – za povoljan iznos, Suzuki nudi puno u svojim modelima. Cijena novog modela Suzuki S-Cross znatno je porasla spram prethodnika, no unatoč tome i dalje je jedan od najpovoljnijih modela s obzirom na opremu i sve što nudi. Konkretno u brojkama, prethodnik je startao za oko 116 tisuća, dok je novi model s cijenom od 147 tisuća kuna skuplji za nešto više od 30 tisuća kuna. No, svaka kuna itekako je dobro opravdana kroz opremu i pogonsko sklopovlje.

Cijeli automobil privlači poglede prolaznika, a mnogi će ga zamijeniti i za neki luksuzniji brend. Već i u osnovnoj opremi ima LED svjetla i aluminijske felge, a u ovoj Elegance GLX izvedbi, imamo i priličnu količinu šminkerskih detalja koji cijeli S-Cross čini skladnim i privlačnim automobilom koji će se gotovo svakome svidjeti. U unutrašnjosti vidljiva je povezanost s prethodnikom. Primjerice vrata su vrlo slična, kao i kokpit ispred vozača, upravljač. Novost je pak reorganizirana središnja konzola koja je zbog potrebe za suvremenijom i većom multimedijom premještena iz centralnog u gornji dio armature. Upravo ova nova prostorna ideja daje i najveći dašak svježine. Kad smo kod multimedije, ona donosi sve ono što danas želimo i trebamo u automobilu. Vrlo solidna navigacija dio je najskupljeg paketa Elegance GLX kojeg smo mi imali, a dio tog paketa je i nova kamera s panoramskim i trodimenzionalnim prikazom pozicije auta iz svih kutova. Kamera će biti izuzetno korisna i dobrodošla pomoći pri parkiranju ili prolazu kroz nepregledan teren. Kako je riječ o hibridnom vozilu, između brojnih informacija o vozilu, možemo pratiti i protok energije između benzinskog i elektromotora.

Ozbiljniji hibrid

Iako je interijer testnog, možemo reći top modela, bio izuzetno privlačan, pod prstima površine su i dalje poslovično za Suzuki, tvrde, plastične. Međutim, sve skupa je besprijekorno obrađeno i ambijent ne djeluje jeftino što bi netko mogao pomisliti. Dašak ekskluzivnosti daju i sjedala načinjena od kombinacije kože i tkanine. Što se tiče pogonskog sklopovlja, i dalje je to blagohibridni sklop 4-cilindarskog 1.4 turbobenzinca Boosterjet od 129 konja i 235 Nm momenta spojenog s 48-voltnom električnom instalacijom, koja pri jačem ubrzanju kratkotrajno isporučuje vlastitih 14 konja snage i 50 Nm momenta akumuliranih energijom kočenja. Motorizacija je uparena s automatskim mjenjačem, tako da vozač ima malo upliva u njen rad. Kad smo kod mjenjača, isti radi uglađeno te uredno prepoznaje kada treba mijenjati brzine. Očekivano, uz nagli pritisak papučice gasa, donosi minimalno oklijevanja od oko jedne sekunde te potom ubacuje u nižu brzinu za veću isporuku snage. Položaj za upravljačem je odličan. Sjedi se SUV-ovski visoko, a zahvaljujući velikim staklenim površinama, sve je izuzetno pregledno. U vožnji Suzuki S-Cross 1.4 Hybrid 48V je podatan i nudi osjećaj upravljanja kao kakvom krstaricom kojoj će nabolje pasati laganija vožnja. Jasno, zbog hibridnog sklopa, ali i samog turbobenzinskog motora, to će ponekad biti teško. Potrošnja je korektna, naročito pripazi li se s gasom. Na otvorenoj cesti postizali smo oko pet ili šest litara, dok u gradu ili pri bržoj i dinamičnoj vožnji računajte na oko 7 do 8 litara. Za kraj ostaje cijena. Ona za testni model iznosi 195.600 kuna (25.960€), dok je cijena potpuno novog modela 205 tisuća kuna. Međutim, valja imati na umu da je riječ o jednom od najboljih primjeraka koji donosi sve što želimo.

3db5919f 070a 4247 8c6f c66ff62f086a

Rezerviraj vozilo još danas osobno u jednom od naših salona u Splitu, Zadru, Šibeniku ili Dubrovniku.

Klikni OVDJE za više detaljnih informacija o ovom vozilu.