fbpx

Odaberite svoje vozilo

NOVA VITARA

JIMNY

SWIFT

NOVI S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

Swace

Across

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

SUZUKI SWACE: NOVI MOĆNI HIBRID U TIJELU KARAVANA

Suzuki Swace novi je hatchback (karavan) sa 1,8 L agregatom u kombinaciji sa elektromotorom za ukupno 122 KS. Baterija kapaciteta 3,6 kWh znači autonomiju vožnje samo na struju.

Hibridni sustav novog Suzukija Swace zasad uključuje snažni električni motor i 1,8-litreni benzinski motor (iz Corolle) posebno razvijen za hibridnu upotrebu, a ukupna je snaga sustava je 121 KS uz e-CVT elektronički upravljani bezstupanjski mjenjač. Potrošnja goriva mu je 3,4 l/100 km.

Suzuki Swace je dug 4.655 mm, širok 1.790 mm i ima međuosovinski razmak od 2.700 mm, što će posebno zadovoljiti obitelji. Prtljažni prostor od 596 litara u osnovnom obliku, i 1.606 L koje dobivate preklapanjem stražnjih sjedala zadovoljit će i najzahtjevnije.

SWACE1

ŠIROKI DIZAJN

Vanjski dizajn Suzuki Swace kombinira funkcionalni kombinirani stil sa sportskom estetikom. Moćno držanje tijela, kompaktne proporcije i rašireni lukovi kotača donose stabilnost, dok dinamične linije koje teku unatrag na prozorima i ramenima tijela čine vrata s pet vrata posebno atletskim.

Bi-LED prednja svjetla i velika šesterokutna rešetka s elementima u obliku saća daju Swaceu jedinstveni pogled s prednje strane. Prednja svjetla postavljena su zajedno s gornjom maskom hladnjaka u zajedničku kontinuiranu zakrivljenu liniju, što naglašava dojam sportskosti i širine. Odbojnik, donji usis zraka i okviri svjetala za maglu postavljeni su posebno nisko, naglašavajući stabilno držanje ceste Swacea.

Široki dizajn Swacea snažno je naglašen zaokrenutom linijom unatrag, koja je dodatno poboljšana posebno dizajniranim LED svjetlima i velikom rešetkom u obliku saća.

Udobnost i upotrebljivost bili su glavni faktori prilikom dizajniranja Swaceove kabine. Unutrašnjost je prostrana i praktična, a veliki prtljažni prostor dizajniran je da odgovara širokom rasponu životnih stilova.

 

UDOBNOST VOŽNJE

Nisko težište vozila i pažljivo koordinirani ovjes kotača daju Swaceu udobne vozne osobine, visoku stabilnost u vožnji i izravno upravljanje. Ravan poklopac motora i postavljanje hibridne baterije između stražnjih sjedala doprinose niskom težištu. To smanjuje tendenciju karoserije da se kotrlja u zavojima i povećava stabilnost i udobnost u vožnji. Ovjes je MacPherson sprijeda i dvostruka poprečna ramena straga dizajnirani su za izvrsnu stabilnost upravljanja i visoku udobnost vožnje. Kako bi vozne osobine prilagodio svojim željama i zahtjevima, vozač također može birati između tri različita načina vožnje.

 

Odabirom načina vožnje, vozač može prilagoditi performanse vozila odgovarajućim uvjetima vožnje. Dostupna su tri načina vožnje: Normal, Eco i Sport. Uobičajeni način rada nudi optimalnu ravnotežu udobnosti, stabilnosti i učinkovitosti te je pogodan za normalne uvjete vožnje. U ekološkom načinu rada, malo manje izravnog odziva gasa i smanjene snage klimatizacijskog sustava doprinose učinkovitom i ekološkom načinu vožnje. Ovaj je način posebno pogodan za vožnju u gustom gradskom prometu. Dok u sportskom načinu rada brzo i snažno ubrzanje i izravan odziv čine vožnju zabavnijom, posebno na zavojitim cestama.

S volumenom tereta od 596 litara (prema VDA), prtljažnik nudi dovoljno prostora za prtljagu ili opremu za razonodu. Podesivi pod za utovar, pokriven tepisima, pruža dodatnu fleksibilnost: u spuštenom položaju stvara dodatni prostor za prijevoz većih predmeta. Ako želite prevoziti mokre ili prljave stvari, jednostavno okrenite robusnu plastičnu stranu poda za utovar prema gore.

Jednostavno preklapanje stražnjih sjedala stvara se potpuno ravno utovarno područje. Poklopac prtljažnika je uklonjiv i može se povući jednim dodirom. Osvjetljenje prtljažnika i utičnica od 12 Volti pružaju dodatnu praktičnost.

 

SUZUKI FULL HYBRID

Hibridni sustav Swace kombinira snažni elektromotor s 1,8-litrenim benzinskim motorom dizajniranim isključivo za upotrebu u hibridnom sustavu. Pruža osjećaj slobodne vožnje čak i uz snažno ubrzanje, kao i izvrsnu potrošnju goriva i niske emisije štetnih plinova. Hibridni sustav teži optimalnoj vožnji na svim vrstama cesta: bilo da se radi samo o električnom pogonu, benzinskom motoru ili oboje.

309 1

Ukoliko imate još pitanja o ovom Suzukijevom karavanu, javite se jednom od naših prodajnih salona u Splitu, Zadru, Šibeniku ili Dubrovniku.

NAPOMENA: Ograničena količina, isporuka odmah!

#suzuki #swace #karavan #suzukisplit #prodajaauta #automoto 

Pridružite nam se!

Pridružite se tisućama pretplatnika našeg newslettera. Primajte jednom mjesečno obavijesti o Suzuki novostima i posebnim pogodnostima!

Prihvaćam izjavu o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o.

ATT Suzuki
Put Duja 16, Split
Tel salon: 021/503-335
Tel servis: 021/507-919
e-mail: att@suzuki-split.hr

Radno vrijeme
Prodaja
Ponedjeljak – Petak: 8:00-20:00
Subota: 8:30-13:00

Radno vrijeme
Servis
Ponedjeljak – Petak: 8:00-16:00

Subota: 8:00-12:00

Image
Image
Image