fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

UPOZNAJTE SUZUKI HYBRIDE

Blagi hybrid - Hybrid - Plug - in hybrid

Sadašnjost - Budućnost - Ekologija - Ušteda

Blagi (Mild) hybrid - 12V - 48V - Swift - Ignis - Vitara - Cross

- optimalni hibridni sustav osmišljen kako bi doprinio boljim voznim karakteristikama vozila sa jednostavnim sustavom ISG-a (Integrated Starter Generator), koji ima funkciju elektromotora - generatora.

Naša vozila koriste 12V i 48V sofisticirani (blagi) hibridni sustav koji pridonosi:

 • manja potrošnja goriva
 • dinamičnosti vožnje
 • povećane performanse
 • dodatni okretni momenta kod zahtjeva vozača za dodatnim ubrzanjem “Torque Fill Control” (kontrola dopune okretnog motora) ili “Torque Boost” (Pojačanje okretnog momenta)

Njegove, visoko učinkovite litij - ionske baterije s izvanrednim performansama punjena i isporuke energije, lagane su i pune se tijekom vožnje, te znatno poboljšava dinamiku vožnje, odnosno daju dodatnu snagu kod ubrzanja i preticanja.


Hybrid Swace

suzuki swace 2020 970 002

Hibridni sustav novog Suzuki Swace-a sa prednje postavljenim elektromotorom snage 53kw (72ks) i 163 Nm okretnog momenta u kombinaciji sa 1,8 litrenim benzinskim motorom posebno razvijenim za hybridnu uporabu, daje ukupnu snagu  od 121ks (90kw), uz E-cut elektronički upravljani bezstupanjski mjenjač, što rezultira sa emisijom Co2 od 99g/km (WLTP).

Sustav kombinira ugodno iskustvo vožnje s snažnim ubrznjem, izvrsnom potrošnjom goriva.  Kako bi iskoristio  potencijal snažnog elektromotor i kapacitet baterije, ima mogućnost vožnje  samo na struju (za tiha putovanja , bez emisija), vožnju na benzinski motor i vožnju na oba motora kombinirano u tri načina rada:

 • Normalan - optimalna ravnoteža između udobnosti, stabilnosti i potrošnje goriva
 • Eco - poboljšava ekonomičnost postupnim odazivom na gas uz minimalnu uporabu klima uređaja
 • Sport - upravljanje hibridnim sustavom za brže i snažnije ubrzanje

Baterija hibridnog sustava se puni tijekom vožnje bez potrebe za dodaatnim vanjskim punjenjem.


Plug - in hybrid (PHEV) - A CROSS

suzuki across lead image

Sustav čija se baterija (18,1kwh - 50,9Ah) može puniti i vanjskim izvorom energije u obliku kućnog ili brzog punjenja, kao i regeneriranjem električne energije samog vozila.

Dva elektromotora (prednji 182ks - 270Nm okretni moment i stražnji 55KS - 12Nm okretni motor) pružaju , glatke, tihe vožnje uz zavidni okretni moment sa jednim od najdražih dometa u klasi od 75km, pri samo električnom pogonu, bez emisija Co2 i bez gubitka performansi, što dokazuje ubrzanje od 0-100km/h za samo 6,1sec.

across2021

Sustav plug - in hybrid-a imaju 4 načina vožnje:

 • EV - potpuno električni (doseg 75km)
 • EV - HV - kombinirano - električno - hibridni
 • HV - samo hibridni
 • ICE - rad namijenjen samo punjenu baterije

Sve to uz spoj sa benzinskim motorom 2,5 litara, 185ks i 227Nm okretnog momenta rezultira sa kombiniranom izlaznom snagom od zavidnih 306ks, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije vozače, bez potrebe za zaustavljanjem radi punjenja baterije.

* Najveća brzina ostvariva na električni pogon je 135km/h, u kombiniranom načinu vožnje 180km/h

* Vozilo ulazi u državni poticaj do 40.000,00 kuna.