fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

SUZUKI PREMIUM BREND

SWACE

Suzuki Swace novi je hatchback (karavan) sa 1,8 L agregatom u kombinaciji sa elektromotorom za ukupno 122 KS. Baterija kapaciteta 3,6 kWh znači autonomiju vožnje samo na struju.

Suzuki Swace je dug 4.655 mm, širok 1.790 mm i ima međuosovinski razmak od 2.700 mm, što će posebno zadovoljiti obitelji. Prtljažni prostor od 596 litara u osnovnom obliku, i 1.606 L koje dobivate preklapanjem stražnjih sjedala zadovoljit će i najzahtjevnije.

Image

SUZUKI PREMIUM BREND: SWACE

Široki dizajn Swacea snažno je naglašen zaokrenutom linijom unatrag, koja je dodatno poboljšana posebno dizajniranim LED svjetlima i velikom rešetkom u obliku saća.
Udobnost i upotrebljivost bili su glavni faktori prilikom dizajniranja Swaceove kabine. Unutrašnjost je prostrana i praktična, a veliki prtljažni prostor dizajniran je da odgovara širokom rasponu životnih stilova.

  • Titan bijela
  • Ledeni bijeli biser
  • Manhattanski sivi biser
  • Panther crna metalik
  • Orah smeđa metalik
  • Maslinastozelena metalik
  • Baršunasto plava metalik

SUZUKI FULL HYBRID

 

Hibridni sustav Swace kombinira snažni elektromotor s 1,8-litrenim benzinskim motorom dizajniranim isključivo za upotrebu u hibridnom sustavu. Pruža osjećaj slobodne vožnje čak i uz snažno ubrzanje, kao i izvrsnu potrošnju goriva i niske emisije štetnih plinova. Hibridni sustav teži optimalnoj vožnji na svim vrstama cesta: bilo da se radi samo o električnom pogonu, benzinskom motoru ili oboje.

 
Image