fbpx

Odaberite svoje vozilo

NOVA VITARA

JIMNY

SWIFT

NOVI S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

Swace

Across

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

SWACE


Suzuki Swace novi je hatchback (karavan) sa 1,8 L agregatom u kombinaciji sa elektromotorom za ukupno 122 KS. Baterija kapaciteta 3,6 kWh znači autonomiju vožnje samo na struju.

Suzuki Swace je dug 4.655 mm, širok 1.790 mm i ima međuosovinski razmak od 2.700 mm, što će posebno zadovoljiti obitelji. Prtljažni prostor od 596 litara u osnovnom obliku, i 1.606 L koje dobivate preklapanjem stražnjih sjedala zadovoljit će i najzahtjevnije.

Sve informacije o novom modelu očekujte u studenom 2020.

 

 

suzuki 1 mali

Široki dizajn


Široki dizajn Swacea snažno je naglašen zaokrenutom linijom unatrag, koja je dodatno poboljšana posebno dizajniranim LED svjetlima i velikom rešetkom u obliku saća.

Udobnost i upotrebljivost bili su glavni faktori prilikom dizajniranja Swaceove kabine. Unutrašnjost je prostrana i praktična, a veliki prtljažni prostor dizajniran je da odgovara širokom rasponu životnih stilova.

Image
  • Titan bijela
  • Ledeni bijeli biser
  • Manhattanski sivi biser
  • Panther crna metalik
  • Orah smeđa metalik
  • Maslinastozelena metalik
  • Baršunasto plava metalik

SUZUKI FULL HYBRID

suzuki 1 mali


Hibridni sustav Swace kombinira snažni elektromotor s 1,8-litrenim benzinskim motorom dizajniranim isključivo za upotrebu u hibridnom sustavu. Pruža osjećaj slobodne vožnje čak i uz snažno ubrzanje, kao i izvrsnu potrošnju goriva i niske emisije štetnih plinova. Hibridni sustav teži optimalnoj vožnji na svim vrstama cesta: bilo da se radi samo o električnom pogonu, benzinskom motoru ili oboje.

 
Image

Sustav za sprečavanje sudara (PCS)

IuE5ew9CiUMm9mFH1yu6

PCS pomaže u sprječavanju sudara s drugim vozilima, pješacima i biciklistima neprestanim nadzorom ceste radarom milimetrske valne duljine i kamerom s jednom lećom, a ako se otkrije opasnost, pomoć pri kočenju automatski koči automobil.

Asistent za praćenje (LTA)

IuE5ew9CiUMm9mFH1yu6

LTA upozorava vozača i pomaže upravljaču ako je potrebno da ostane u sredini trake i spriječi ih da napuste traku ili cestu. Funkcije pomoćnika za praćenje (LTA): upozorenje na napuštanje trake, automatska korekcija upravljača, upozorenje na asfaltiranje, funkcija zadržavanja trake.

Prepoznavanje prometnih signala (RSA)

IuE5ew9CiUMm9mFH1yu6

RSA nadzire prometne signale i prikazuje ih na multi-informacijskom zaslonu u slučaju da to niste primijetili.

Prilagodljivi tempomat (DRCC)

IuE5ew9CiUMm9mFH1yu6

DRCC vam pomaže u vožnji na nekoliko načina: ako niste ispred vozila, on održava zadanu brzinu. U slučaju da imate drugo vozilo ispred sebe, držat ćete se na udaljenosti od njega tijekom vožnje. Ako se vozilo ispred zaustavi, zaustavit će ga i, kad ponovno krene, pokrenuti, a da pritom zadrži odgovarajuću udaljenost.

 

Monitor mrtvog prostora (BSM)

IuE5ew9CiUMm9mFH1yu6

BSM upozorava vozača na vozilo u stražnjem mrtvom kutu s osvijetljenom ili trepćućom ikonom na rubu retrovizora na zahvaćenoj strani.

Upozorenje o poprečnom prometu straga (RCTA)

IuE5ew9CiUMm9mFH1yu6

RCTA pomaže u izbjegavanju sudara prilikom izbacivanja s parkirnog mjesta. Kad se vozilo približi mrtvim kolima automobila, ikona na pogođenom retrovizoru treptat će.

 

e-poziv

IuE5ew9CiUMm9mFH1yu6

Ako je vozilo sudjelovalo u prometnoj nesreći, sustav automatski obavještava hitne službe u poruci koja sadrži točno mjesto na kojem je vozilo.

 

Automatski kočioni sustav

IuE5ew9CiUMm9mFH1yu6

Primjerice, kad se vozilo zaustavi pri svjetlu, električna parkirna kočnica drži vozilo kako bi spriječila da se vozilo kotrlja naprijed-nazad dok vozač ne pritisne papučicu gasa.

 

Jednostavni inteligentni sustav automatskog parkiranja (S-IPA)

IuE5ew9CiUMm9mFH1yu6

S-IPA pomaže vozaču pri vožnji unatrag ili paralelnom parkiranju te pri kretanju s paralelnog parkirnog mjesta. Ovo pojednostavljuje manevriranje pružanjem audio i vizualnih smjernica uz automatsko upravljanje upravljačem za potporu vozaču. Sustav koristi ultrazvučne radare valne duljine za otkrivanje i omogućuje precizno parkiranje čak i u uskim prostorima.

 

Pridružite nam se!

Pridružite se tisućama pretplatnika našeg newslettera. Primajte jednom mjesečno obavijesti o Suzuki novostima i posebnim pogodnostima!

Prihvaćam izjavu o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o.

Pošaljite nam svoj upit!

Želim prijavu na newsletter.

Prihvaćam izjavu o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o.

ATT Suzuki
Put Duja 16, Split
Tel salon: 021/503-335
Tel servis: 021/507-919
e-mail: att@suzuki-split.hr

Radno vrijeme
Prodaja
Ponedjeljak – Petak: 8:00-20:00
Subota: 8:30-13:00

Radno vrijeme
Servis
Ponedjeljak – Petak: 8:00-16:00

Subota: 8:00-12:00

Image
Image
Image