fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

V-STROM 800DE - "DOŠAO, VIDIO I POBIJEDIO!"

"Alpen-Masters" jedan je od najvećih i najopsežnijih usporednih motociklističkih testova u Europi.

Od 2005. održava se svake godine, a ove godine Suzuki V-Strom 800DE odnosi pobjedu u konkurenciji od 17 motocikala, uključujući sport, touring, adventure i street modele. Izvrstan rezultat dodatno je poboljšan pobjedom Suzukija GSX-8S u svojoj klasi te je ujedno završio ukupno na petom mjestu ovog prestižnog motociklističkog testa.

Najveći europski usporedni test motocikala

Alpen Masters, u organizaciji magazina Motorrad, testna je staza duga oko 160 kilometara, koja uključuje najrazličitije dionice visoko-planinskih cesta. Na klasičnim cestama ne manjka najužih zavoja, najgrbavijih dionica, najskliskijih kolnika, najstrmijih uspona i nizbrdica. Ruta i ceste postavljaju posebne zahtjeve pred motocikle, gdje su iznimno važni motor, šasija i, naravno, oprema. Uz klasične vrijednosti kao što je doseg, Alpen Masters također uključuje posebne rezultate kao što su elastičnost okretnog momenta na uzbrdici ili svojstva kočenja na nizbrdici, naravno s prtljagom i suvozačem. Aktualni modeli natječu se u nekoliko kategorija, a po jedan motocikl iz svake kategorije prolazi u finale. Suci su urednici magazina Motorrad i njihovi kolege iz raznih međunarodnih medija.

12.390

Suzuki V-Strom 800DE pobjednik je "Alpen Masters 2023"

V-Strom 800DE je i prije službenog testa dobro testiran u vrlo oštrim zavojima, kako bi svojom iznimnom šasijom i vrhunskim paralelnim twin motorom od 776 ccm pružio impresivnu ravnotežu. Suzuki proizveden s ovakvim performansama je na kraju nadmašio suparnike kao što su Aprilia, BMW, Ducati, Energica, Fantic, Honda, KTM, Moto Guzzi, Yamaha i ZERO. Ključ uspjeha V-Strom 800DE je snažan i svestran blok motora te visoka razina stabilnosti u vožnji zahvaljujući odličnoj geometriji šasije. Na težim terenima, prednji kotač od 21 inča, podesive (SHOWA) prednje vilice, duži hod ovjesa, udaljenost od tla 220 mm, dvosmjerni brzi mjenjač i napredni elektronički sustavi upravljanja, daju vam visoku razinu samopouzdanja u svim cestovnim uvjetima. Suci su u skladu s tim donijeli svoj sud: došao, vidio i pobijedio! Ne postoji drugi način da se bolje rezimira Suzukijev trijumf.

Prvoplasirani na Alpen Mastersu 2023 je V-Strom 800DE, a najbolji naked model je GSX-8S, zahvaljujući "impresivnoj dinamici vožnje te čvrstom i stabilnom ovjesu", kako navode ispitivači magazina Motorrad. A rezultati govore sami za sebe i jasan su dokaz izvrsnosti Suzuki motora.