fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

Kako uvjeriti roditelje da ti kupe Suzuki? Evo argumenata koje neće moći odbiti...

Srce vuče na Suzuki, ali ne znaš kako uvjeriti roditelje da ti ga kupe? Bez brige, mi smo tu s nekim činjenicama o Suzuki koje čak ni roditelji ne mogu osporiti.

Za mnoge građane Hrvatske dugoočekivani 18. rođendan znači jedno: slobodu u obliku vozačke dozvole. Za zaista sretne, to također znači i prvi automobil koji im često roditelji poklone.

Roditelji se sjećaju svog prvog automobila. Neki s ljubavlju, neki s blagom užasom, ali svi znamo koliko smo sreće imali što smo dobili automobil od svojih roditelja. Dobra vijest za mlađe generacije je da prvi automobil više ne mora biti škripav, čudno mirišljav kolos s neujednačenim kotačima! To više nema financijskog smisla.

Ovo je sjajna vijest jer znači da stvarno možete ciljati na svoj san o automobilu. Bilo da je riječ o Suzuki Swiftu, Ignisu ili bilo kojem drugom vozilu iz Suzuki  ponude, postoje neki neoborivi argumenti koje možete koristiti da uvjerite roditelje kako je Suzuki najbolji izbor.

Suzuki je izgradio odanu zajednicu širom svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, ali posebno u Dalmaciji, zahvaljujući svojem jedinstvenom brend karakteru i fantastičnim vozilima. Ne kupujete samo Suzuki – to je i način života.

Nažalost, argument „zato jer je top“ neće odmah uvjeriti većinu roditelja da odmah kupe Suzuki o kojem sanjate. Morat ćete zauzeti praktičniji pristup, a srećom, Suzuki zadovoljava sve kriterije u smislu vrijednosti i praktičnosti.

Evo nekoliko točaka koje možete iznijeti roditeljima ako sanjarite o savršenom prvom automobilu.

ODRŽAVANJE I UČINKOVITOST

Znate li da su Suzukiji jedni od najučinkovitijih jeftinih automobila na tržištu?

Legendarni dizajn, elegantne linije i prekrasni interijeri Suzukija privlače pažnju i jedinstveni su. Bez obzira na model koji odaberete, vaš Suzuki će uvijek biti primjetan na parkiralištu.

Kada je u pitanju vaš san o automobilu, želite da odražava vašu osobnost i životni stil, a to je upravo ono što Suzuki postiže svojim dizajnom: Suzuki ima zabavniji i oštriji izgled od mnogih drugih marki.

U isto vrijeme, Suzuki je izgradio čvrsti ugled proizvodnje pouzdanih i štedljivih vozila. Ova kombinacija jedinstvenog stila uz jednostavno održavanje i nisku potrošnju goriva jedan je od ključnih razloga zašto je Suzuki jedna od najpopularnijih automobilskih marki u zemlji. Budući da gorivo čini gotovo 35% troškova vožnje vašeg automobila, prema WesBanku, potrošnja goriva stvarno je važna značajka koju treba razmotriti prilikom proračuna. Neki impresivni podaci: Suzuki Swift s motorom od 1.2 litra nudi izuzetnu potrošnju goriva od svega 4.9 litara na 100 kilometara.

Dobar argument koji možete iznijeti roditeljima je trošak goriva. Bilo da ćete ga sami plaćati ili možda dobiti malu pomoć od roditelja, želite zadržati svoj račun za gorivo što je niže moguće. Znajući da je Suzuki jedna od najštedljivijih marki na tržištu, bit će vrlo privlačna točka kada roditelji razmatraju ukupni proračun.

Osim izvrsne potrošnje goriva, Suzuki također ima reputaciju fantastične korisničke usluge i niskih troškova održavanja. I dok ćete vi možda biti više zainteresirani za odabir savršene boje (to je važno!), vaši roditelji će htjeti znati da se vozilo može održavati unutar njihovog proračuna.

Samo im recite da je statistika Centra za vozila Hrvatske (dakle podaci s tehničkih pregleda) pokazala kako se Suzuki vozila najmanje kvare, neovisno o njihovoj starosti.

Takav podatak će zasigurno oduševiti vaše roditelje, ako nisu bili do sada s njime upoznati.

VRIJEDNOST I KVALITETA

Znate li da novi Suzukiji dolaze s planom održavanja i jamstvom?

Nekada davno (stvarno davno), financijski je bilo isplativo da roditelji svojoj djeci nabave bilo koje vozilo koje je još uvijek radilo. Ako ste poznavali dobrog mehaničara, popravci i dijelovi bili bi jeftini i većina tih vozila mogla bi se održavati dok vozač ne bi mogao priuštiti vlastiti novi automobil.

Ovaj pristup više nema smisla jer su se vozila i tehnologija razvijali tijekom godina. Već desetljećima su većina automobila opremljena različitim vrstama softvera. Ako danas kupite automobil star 20 godina, ne gledate samo istrošene dijelove, već i zastarjele elektronike i softver.

Značajke poput povezivanja pametnih telefona, USB priključaka i Bluetooth sučelja moraju se održavati kako bi se izbjegle pogreške. Ako kupite vozilo staro 10 godina koje nije dobro održavano, postoji velika šansa da ove značajke neće raditi kako treba.

Stoga navedite roditelje da provedu istraživanje i usporede prednosti i mane između 'old-schoola' i novije opcije. Suzuki Celerio, Swift i Ignis, na primjer, nude izvrsnu vrijednost i, što je najvažnije, mir uma u obliku plana održavanja i mogućnošću petogodišnje tvorničke garancije.

Trošak vozila bit će veliki odlučujući faktor, a širok raspon i mnoge razine specifikacija Suzukija pružaju vam mnogo opcija.

Sjetite se da vrijednost nije samo o cijeni: podsjetite roditelje da novi Suzuki nudi sve najnovije značajke u pogledu sigurnosti i povezivosti koje dodaju vrijednost vozilu.

SIGURNOST I POUZDANOST

Znate li da Suzuki vozila dolaze sa standardnim sigurnosnim značajkama poput zračnih jastuka, ABS kočnica, ESP-a i jedinstvenog okvira HEARTECT?

Možemo reći da 99% svađa između djece i roditelja proizlazi iz toga što roditelji jednostavno pokušavaju sačuvati sigurnost svoje djece, pa stoga ima smisla da roditelji žele biti sigurni da njihova djeca voze sigurno vozilo.

Novo, pristupačno vozilo, poput kompaktnih opcija u Suzuki ponudi, nudi izvrsne standardne sigurnosne značajke. ABS, ESP, zračni jastuci i zona deformacije temelj su moderne sigurnosti vozila i malo je vjerojatno da roditelji žele da vozite okolo bez tih značajki.

Suzukijeva platforma HEARTECT (ili platforma deformacije) pruža poboljšanu izvedbu vozila jer je lakša i visoko čvrsta. Njezin glatki, zakrivljeni oblik učinkovito raspršuje energiju udara u slučaju sudara, a niska težina osigurava učinkovitost goriva.

Dok se fokusirate na to koliko je vaš san o automobilu izgledan i koliko je nevjerojatan zvučni sustav, pobrinite se da roditeljima skrenete pažnju na sigurnosne značajke.

Svi znamo da je sigurnost na cestama u Hrvatskoj općenito na niskim grana, pa roditelji žele osigurati da njihovo dijete vozi što sigurnije vozilo. S novim Suzukijem znate da dobivate najnoviju tehnologiju sigurnosti, što bi trebala biti vrlo uvjerljiva točka prilikom razgovora s roditeljima o opcijama automobila.

Sažetak

Čarolija Suzukija je u tome što privlači na svim razinama: zaljubite se u svoj Suzuki iz snova na prvi pogled, ali postajete vjerni brendu zbog njegove vrijednosti, pouzdanosti i čistog veselja što ste dio Suzuki obitelji.

Vaši roditelji vrlo vjerojatno će biti uvjereni nakon što prođu testnu vožnju, a navedene točke su izvrsno polazište da ih odvedete do prodavaonice. Istraživanje i postavljanje pitanja poput sigurnosti i troškova goriva roditeljima će pokazati da razmišljate o većoj slici, a ne samo o tome kako brzo možete pokazati svoj novi automobil prijateljima (zar ne?).

Roditelji i novi vozači trebaju vagati prednosti i mane u smislu dostupnosti, sigurnosti i učinkovitosti prije konačne odluke. Gledajući iz ovog kuta, mogli biste pronaći situaciju u kojoj svi pobjeđuju: vi završavate voziteći svoj san o automobilu, a roditelji mogu biti sigurni da su donijeli financijski ispravnu odluku, nebitno radi li se o novom ili rabljenom Suzuki vozilu.

Doživite uzbuđenje otvorenog puta kao nikada prije uz našu ekskluzivnu priliku za testnu vožnju:

REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU