• Plameno crvena
  • Žuta
  • Metalik kobalt plava
  • Metalik bijela
  • Metalik srebrna
  • Mineralno siva
  • Kozmičko crna

DIZAJN

Stražnji spojler Prednja maska automobila Sportski pragovi Sportski naplatci Dvostruki ispuh LED prednja svjetla

Sportska unutrašnjost automobila

Zaslon za navigacijski sustav i pametni telefon Kožni upravljač Prilagodljivi tempomat Ručni 6-stupanjski mjenjač

sportski interijer

Sportsko podešena nadzorna ploča

Prošiveni kožni upravljač

Dvozonska automatska klima

Image

Informacijski LCD zaslon u boji

4,2-inčni LCD zaslon u boji, mjerač turbo tlaka i temperature ulja dodatno poboljšavaju izgled automobila.

MOTOR

1.4 Boosterjet turbo-motor

swift teh 1

Sa svojim zabavnim i dinamičnim performansama, novi Swift Sport je elektrificirajuće iskustvo vožnje.

Ispod vrućeg poklopca nalazi se 1.4 Boosterjet turbo-motor, zajedno s velikim okretnim momentom, osigurava odaziv pogona, pružajući performanse zbog kojih vam srce kuca malo brže. Snažno i lagano tijelo Swift Sporta daje sigurnost, ubrzanje i učinkovitost, tako da svu svoju pažnju možete usmjeriti na nevjerojatno iskustvo vožnje.

  • fuel icon 5.6 Potrošnja (l/100km)
  • icon engine 140 Konjske snage (103 kW)
  • icon graph 230 Okretni moment (Nm)*
  • leaf icon 135 CO2 Emisija (g/km)*

suzuki 1 maliŠesterostupanjski ručni mjenjač

Šesterostupanjski ručni mjenjač za glatko prebacivanje maksimizira performanse kompaktnog turbo-motora. Mjenjač je sportski s samo pravim osjetom promjene brzine, zahvaljujući kratkom mjenjaču.

Image

TEHNIKA

Više tehnologije više zabave

suzuki 1 mali


Potpuno novi Swift Sport dolazi sa svom sjajnom tehnologijom koju biste mogli očekivati od ovako posebnog automobila. Satelitski navigacijski sustav dovest će vas tamo gdje trebate biti pritiskom na gumb. Stražnja kamera za parkiranje, u kombinaciji s prilagodljivim tempomatom i našim sustavom za ulazak / pokretanje bez ključa, jamči glatku vožnju. Osim toga, želimo osigurati ugodno putovanje od početka do cilja, tako da naš DAB Digital Radio i zaslon za povezivanje pametnih telefona omogućava vam da preuzmete kontrolu nad zabavom dok vozite svoj vrući otvor.

SIGURNOST

Kao takav, Swift je ponovno rođen s bezrezervnom primjenom naprednih sigurnosnih tehnologija, od kojih su neke po prvi puta viđene u ovoj klasi automobila. Uz sigurnosne konstrukcijske značajke za zaštitu putnika u slučaju sudara, poboljšana preventivna sigurnost ima za cilj spriječiti opasne situacije u prometu.

SUSTAV SIGURNOSTI

SUSTAV SIGURNOSTI


Automatski nadzor dugih svjetala

Pri brzini od 40 km/h ili više, sustav nadzora dugih svjetala osmišljen je za automatsko prebacivanje “dugih” i “kratkih” svjetala, ovisno o prisutnosti drugih vozila i rasvjeti okoline (standard na vozilima s monokularnom kamerom i laserskim senzorom).

RBS
Prilikom vožnje, Swift koristi milimetarske radarske valove za detekciju vozila ispred. Nakon raspoznavanja, Swift djeluje na jedan od opisanih načina


Adaptivni tempomat

Kada se sustigne sporije vozilo, prilagodljivi sustav kontrole brzine koristi radarski signal da procijeni udaljenost do njega i automatski održava udaljenost u skladu s jednom od tri odabrane postavke.


DSBS

Sustav ISG pomaže motoru* pri pokretanju ili ubrzavanju, time štedeći gorivo.

Napredni sustav prepoznavanja

Napredni sustav prepoznavanja

Swift u vožnji koristi napredni sustav s radarom s milimetarskom valnom refleksijom za prepoznavanje udaljenosti od vozila naprijed, a s ciljem pomaganja vozaču da izbjegne sudar ili pak za ublažavanje štete od sudara. Kombinacija monokularne kamere koja se ističe na srednjoj i dugoj udaljenosti te može detektirati pješake i laserskog senzora koji je izvrstan kod otkrivanja kratkog dometa (čak i noću), omogućuje primjenu sustava automatskog kočenja za izbjegavanje sudara, upozorenja na izlazak iz voznog traka, automatskog nadzora dugog svjetla i upozorenja na krivudanje.