fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

SUZUKI

Swift Sport

 • Plameno crvena
 • Žuta
 • Metalik kobalt plava
 • Metalik bijela
 • Metalik srebrna
 • Mineralno siva
 • Kozmičko crna

DIZAJN

Image
Stražnji spojler Prednja maska automobila Sportski pragovi Sportski naplatci Dvostruki ispuh LED prednja svjetla

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST AUTA

Zaslon za navigacijski sustav i pametni telefon Kožni upravljač Prilagodljivi tempomat Ručni 6-stupanjski mjenjač

SPORSKI INTERIJER

Sportsko podešena nadzorna ploča

Prošiveni kožni upravljač

Dvozonska automatska klima

Image

Informacijski LCD zaslon u boji

4,2-inčni LCD zaslon u boji, mjerač turbo tlaka i temperature ulja dodatno poboljšavaju izgled automobila.

MOTOR

1.4 BOOTSERJET TURBO-MOTOR

swift teh 1

Sa svojim zabavnim i dinamičnim performansama, novi Swift Sport je elektrificirajuće iskustvo vožnje.

Ispod vrućeg poklopca nalazi se 1.4 Boosterjet turbo-motor, zajedno s velikim okretnim momentom, osigurava odaziv pogona, pružajući performanse zbog kojih vam srce kuca malo brže. Snažno i lagano tijelo Swift Sporta daje sigurnost, ubrzanje i učinkovitost, tako da svu svoju pažnju možete usmjeriti na nevjerojatno iskustvo vožnje.

 • fuel icon 5.6 Potrošnja (l/100km)
 • icon engine 140 Konjske snage (103 kW)
 • icon graph 230 Okretni moment (Nm)*
 • leaf icon 135 CO2 Emisija (g/km)*

ŠESTEROSUPANJSKI RUČNI MJENJAČ

Šesterostupanjski ručni mjenjač za glatko prebacivanje maksimizira performanse kompaktnog turbo-motora. Mjenjač je sportski s samo pravim osjetom promjene brzine, zahvaljujući kratkom mjenjaču.

TEHNIKA

VIŠE TEHNOLOGIJE VIŠE ZABAVE

Potpuno novi Swift Sport dolazi sa svom sjajnom tehnologijom koju biste mogli očekivati od ovako posebnog automobila. Satelitski navigacijski sustav dovest će vas tamo gdje trebate biti pritiskom na gumb. Stražnja kamera za parkiranje, u kombinaciji s prilagodljivim tempomatom i našim sustavom za ulazak / pokretanje bez ključa, jamči glatku vožnju. Osim toga, želimo osigurati ugodno putovanje od početka do cilja, tako da naš DAB Digital Radio i zaslon za povezivanje pametnih telefona omogućava vam da preuzmete kontrolu nad zabavom dok vozite svoj vrući otvor.

SIGURNOST

Kao takav, Swift je ponovno rođen s bezrezervnom primjenom naprednih sigurnosnih tehnologija, od kojih su neke po prvi puta viđene u ovoj klasi automobila. Uz sigurnosne konstrukcijske značajke za zaštitu putnika u slučaju sudara, poboljšana preventivna sigurnost ima za cilj spriječiti opasne situacije u prometu.

Automatski nadzor dugih svjetala

drive support ico 0

Pri brzini od 40km/h ili više, sustav nadzora dugih svjetala osmišljen je za automatsko prebacijvanje "dugih" i "kratkih" svjetala, ovisno o prisutnosti drugih vozila i rasvjeti okoline (standard na vozilima s monokularnom kamerom i laserskim senzorom.

 

RBS 

drive support ico 0

 Prilikom vožnje, Swift koristi milimitarske radarske valove za detekciju vozila ispred. Nakon raspoznavanja, Swift djeluje na jedan od opisanih načina.

 

 

Adaptivni tempomat

drive support ico 0

 Kada se sustigne sporije vozilo, prilagodljivi sustav kontrole brzine koristi radarski siglan da procijeni udaljenost do njega i automatski održava udaljenost u skladu s jednom od tri odabrane postavke.

 

 

DSBS 

drive support ico 0

 Sustav ISG pomaže motoru* pri pokretanju ili ubrzavanju, time štedeći gorivo. 

 

Napredni sustav prepoznavanja

drive support ico 0

Swift u vožnji koristi napredni sustav s radarom s milimetarskom valnom refleksijom za prepoznavanje udaljenosti od vozila naprijed, a s ciljem pomaganja vozaču da izbjegne sudar ili pak za ublažavanje štete od sudara. Kombinacija monokularne kamere koja se ističe na srednjoj i dugoj udaljenosti te može detektirati pješake i laserskog senzora koji je izvrstan kod otkrivanja kratkog dometa (čak i noću), omogućuje primjenu sustava automatskog kočenja za izbjegavanje sudara, upozorenja na izlazak iz voznog traka, automatskog nadzora dugog svjetla i upozorenja na krivudanje.