fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

SUZUKI

Jimny

DIZAJN

Image

Šarmantne vanjštine i praktične unutrašnjosti Suzuki Jimny stvoren je za pustolovine. Kompaktna karoserija s istinskim SUV izgledom privlači pozornost, a snažne performanse prilagođene svim terenima i vremenskim uvjetima pozivaju vas na istraživanje. S Jimnyjem vam više ništa ne stoji na putu.

LED prednja svjetla s perilicama Optimizirani odbojnici Crijep na krovu

UNUSTRAŠNJOST AUTOMOBILA

Automatski klima uređaj Središnji sat Instrument ploča Novi geometrijski uzorci sjedala Nova mekana površina unutrašnjosti 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir
Image

Funkcionalni interijer

Image

Spakirajte svoju opremu

Image

Infracrveni zaslon osjetljiv na dodir

VELIK I PRAKRIČAN PROSTOR

SIGURNA I UDOBNA VOŽNJA

Udobna i sigurna vožnja na cesti, i novo opremljeni prigušivač upravljača na prednjem ovjesu smanjuje vibracije i odstupanje upravljača. Bilo da krećete u gradskoj džungli ili istražujete pretučenu stazu, Jimny će zasigurno zadovoljiti avanturističke umove.

MOTORI

pic engine benzin

Robusni 1,5-litreni motor isporučuje snažni okretni moment u širokom rasponu okretaja za snažne performanse izvan terena. Malen je i lagan, te izuzetno štedljiv.

 

 

AUTOMATSKI MJENJAČ

RUČNI MJENJAČ

Image

TEHNIKA

Osim izvana, Jimny je i ispod haube pravi terenac. Aluminijski čeverocilindarski agregat osigurava mu snagu bez mnogo napora, a za zahtjevne off-road dionice na raspolaganju je istinski pogon na sva četiri kotača. Usprkos snazi, Jimny je ipak ekološko osviješten, recirkulacija ispušnih plinova te njihova smanjena emisija daju doprinos očuvanju okoliša.

Image

All Grip Pro 4WD

Zbog ALLGRIP Pro 4WD tehnologije, Jimny se može prilagoditi teškim uvjetima pri pomaku ručice za prijenos. Prebacite se u režim 4L kada postanu teški za maksimalan nadzor zakretnog momenta i vuče. 4H možete uživati ​​u vuči pri većim brzinama, za snježne i ravnije terenske terene. Zakrenite na 2H za glađu, tišiju vožnju s ekonomičnijom potrošnjom goriva.

Image

Kruti okvir karoserije

Od prve generacije Jimny ima čvrst okvir ljestvi koji pruža solidne temelje za izazovne performanse na terenu.

Image

Funkcija zaključavanja diferencijala s kočnicama (LSD)

Ostanite sigurni na skliskom terenu. Ako dva dijagonalna kotača izgube prianjanje na skliskim površinama, blokada diferencijala s kočnicama automatski koči klizne kotače i preraspodjeljuje zakretni moment između druga dva kotača, pomažući Jimnyju da pobjegne iz teškog položaja.

SIGURNOST

Stabilno upravljanje, snažno kočenje i odlučno ubrzavanje jamče vam laku, ali i vrlo sigurnu vožnju u kojoj važnu ulogu imaju i ABS i ESC sustavi. Uz sigurnosne pojaseve nadograđene sustavima predzatezanja, dostupni su i prednji zračni jastuci za vozača i suvozača.