DIZAJN


Šarmantne vanjštine i praktične unutrašnjosti Suzuki Jimny stvoren je za pustolovine. Kompaktna karoserija s istinskim SUV izgledom privlači pozornost, a snažne performanse prilagođene svim terenima i vremenskim uvjetima pozivaju vas na istraživanje. S Jimnyjem vam više ništa ne stoji na putu.

suzuki 1 mali

LED prednja svjetla s perilicama Optimizirani odbojnici Crijep na krovu

Unutrašnjost vozila

Automatski klima uređaj Središnji sat Instrument ploča Novi geometrijski uzorci sjedala Nova mekana površina unutrašnjosti 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir

VELIK I PRAKTIČAN PROSTOR

Funkcionalni interijer

Spakirajte svoju opremu

Infracrveni zaslon osjetljiv na dodir

Image

Sigurna i udobna vožnja

Udobna i sigurna vožnja na cesti, i novo opremljeni prigušivač upravljača na prednjem ovjesu smanjuje vibracije i odstupanje upravljača. Bilo da krećete u gradskoj džungli ili istražujete pretučenu stazu, Jimny će zasigurno zadovoljiti avanturističke umove

MOTORI

pic engine benzin

Robusni 1,5-litreni motor isporučuje snažni okretni moment u širokom rasponu okretaja za snažne performanse izvan terena. Malen je i lagan, te izuzetno štedljiv.

 

 

AUTOMATSKI MJENJAČ

RUČNI MJENJAČ

Image

TEHNIKA

Osim izvana, Jimny je i ispod haube pravi terenac. Aluminijski čeverocilindarski agregat osigurava mu snagu bez mnogo napora, a za zahtjevne off-road dionice na raspolaganju je istinski pogon na sva četiri kotača. Usprkos snazi, Jimny je ipak ekološko osviješten, recirkulacija ispušnih plinova te njihova smanjena emisija daju doprinos očuvanju okoliša.

ALL GRIP PRO 4WD

ALL GRIP PRO 4WD

Zbog ALLGRIP Pro 4WD tehnologije, Jimny se može prilagoditi teškim uvjetima pri pomaku ručice za prijenos. Prebacite se u režim 4L kada postanu teški za maksimalan nadzor zakretnog momenta i vuče. 4H možete uživati ​​u vuči pri većim brzinama, za snježne i ravnije terenske terene. Zakrenite na 2H za glađu, tišiju vožnju s ekonomičnijom potrošnjom goriva.

Kruti okvir karoserije

Kruti okvir karoserije

Od prve generacije Jimny ima čvrst okvir ljestvi koji pruža solidne temelje za izazovne performanse na terenu.

Funkcija zaključavanja diferencijala s kočnicama (LSD)

Funkcija zaključavanja diferencijala s kočnicama (LSD)

Ostanite sigurni na skliskom terenu. Ako dva dijagonalna kotača izgube prianjanje na skliskim površinama, blokada diferencijala s kočnicama automatski koči klizne kotače i preraspodjeljuje zakretni moment između druga dva kotača, pomažući Jimnyju da pobjegne iz teškog položaja.

Image

SIGURNOST

suzuki 1 mali


Stabilno upravljanje, snažno kočenje i odlučno ubrzavanje jamče vam laku, ali i vrlo sigurnu vožnju u kojoj važnu ulogu imaju i ABS i ESC sustavi. Uz sigurnosne pojaseve nadograđene sustavima predzatezanja, dostupni su i prednji zračni jastuci za vozača i suvozača.