fbpx

Odaberite svoje vozilo

NOVA VITARA

JIMNY

SWIFT

NOVI S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

Swace

Across

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.


Suzuki Ignis hybrid odgovor je za vaš veseliji početak vašeg dana. Krenite Ignisom prema bilo kojem od svojih odredišta bilo to grad ili selo, gradske ulice ili neravan planinski teren za Suzuki Ignisa ništa ne predstavlja problem. Kompaktan je, okretan i brz. Zbog svoje natprosječne preglednosti, njime je iznimno lako upravljati, bilo da se radi o uskim gradskim ulicama ili nekom zahtjevnijem putovanju, uvijek će vas dovesti na sam prag vašeg odredišta. Baš zbog toga ovo je jedan od prodavanijih Suzuki modela koji se diči titulom gradskog vozila, ali i „offroad“ avantura. Svaki dan proveden s Ignisom pružit će vam potrebnu, lakoću i udobnost, stražnja parking kamera omogućit će jednostavno parkiranja u gradskim gužvama, a mala potrošnja goriva smanjiti brigu za cijenama goriva. Ne smijemo zaboraviti da je cijena Suzuki Ignisa prihvatljiva za svakoga, a slovi kao i jedan od najpovoljnijih hibrida na tržištu.

suzuki 1 mali

DIZAJN


Ignis je crossover koji kombinira jednostavnu i atraktivnu vanjštinu sa svestranom funkcionalnošću. Linije njegove kompaktne i lagane karoserije su unikatne i nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Ignis potiče sva vaša osjetila, jer već svojom pojavom najavljuje početak jednog posebnog druženja.

Unutrašnjost auta

Tempomat (GLX) Povezivanje pametnog telefona (SLDA) (GLX I GL+) Klimatizacija Informacije Grijanje sjedala

PROSTRANI INTERIJER

Image

KLIZNA STRAŽNJA SJEDALA ZA ISKORISTIVIJU UNUTRAŠNJOST (GLX, GL+)

Lijevo i desno stražnje sjedalo zasebno je uzdužno podesivo na kliznim nosačima, omogućujući podešavanje ovisno o potrebi, bilo da je potreban prostor za koljena, prtljagu, kao i sve druge situacije. Sjedala lako klize naprijed-nazad podizanjem poluge na vrhu naslona ili ispod sjedala.

Image

PRTLJAŽNI PROSTOR ČIJI SE VOLUMEN MOŽE LAKO PODESITI

suzuki 1 mali


Ignis ima maksimalni prtljažni prostor od čak 514 l*. Stražnji naslon je djeljiv po pola (50:50%) imože se preklopiti iz prtljažnika. Time je omogućena organizacija prostora za različite namjene i vrste prtljage. *Kada su preklopljeni nasloni kliznih stražnjih sjedala. Izmjereno prema metodi Udruge njemačke automobilske industrije (VDA).

 • Zlatnožuta
 • Zlatnožuta
 • Mineralno siva
 • Jantar
 • Srebrno siva
 • Ledenjak bijela
 • Pijesak siva
 • Kaki siva
 • Kobalt plava
 • Neonsko plava
 • Zlatnožuta / Oniyx crna
 • Jantar / Oniyx Crna
 • Ledenjak bijeli / Onyx crni
 • Pješčana siva / Onyx crna
 • Kaki / Onyx Crna
 • Koraljno crvena i Onyx crna
 • Neon plava / Onyx crna

MOTOR

1.2 DUALJET

ezgif.com webp to png

U novi 1.2 Dualjet motor ugrađen je jedinstveni sustav ubrizgavanja koji značajno unapređuje toplinsku iskoristivost povećanjem kompresijskog omjera. Pruža izvrsnu ravnotežu između potrebe za snagom i učinkovitosti kod potrošnje goriva.

 • fuel icon 5 Potrošnja (l/100km)
 • icon engine 83 Konjske snage (61 kW)
 • icon graph 107 Okretni moment (Nm)*
 • leaf icon 112 CO2 Emisija (g/km)*
 • Kad se zaustavi, motor se automatski zaustavlja i električna oprema nastavlja s radom na baterijama, što štedi gorivo.

 • Prilikom pokretanja integrirani električni motor (ISG), koji djeluje kao pokretač, tiho i glatko pokreće benzinski motor.

 • Kad se automobil pokrene ili ubrza, ISG pomaže benzinski motor, smanjujući potrošnju goriva. Rad Power Assist-a ovisi o određenim uvjetima, poput stanja baterije.

 • Kad usporava, ISG pretvara energiju pokreta automobila u električnu struju, što učinkovito puni bateriju.


suzuki 1 maliVRSTE MJENJAČA

TEHNIKA

Za veseliji početak vašeg dana krenite Ignisom prema bilo kojem od svojih odredišta. Kompaktan je, okretan i brz. Zbog svoje natprosječne preglednosti, njime je iznimno lako upravljati, bilo da se radi o uskim gradskim ulicama ili nekom zahtjevnijem putovanju, uvijek će vas dovesti na sam prag vašeg odredišta. Svaki dan proveden s Ignisom pružit će vam potrebnu, lakoću i udobnost.


 

SVJETLA KOJA VAS PRATE KUĆI I DOČEKUJU PRIJE VOŽNJE

suzuki 1 mali


Prednja svjetla nastavljaju osvjetljavati cestu 10 sekundi nakon što je vozač izašao iz automobila, pružajući vam osvjetljenje dok ne dođete do kućnog praga. Isto tako, oborena i pozicijska svjetla se pale i stoje upaljena 10 sekundi nakon što otključate Ignis daljinskim upravljačem. Ova praktična funkcija korisna je za osvjetljenje prilaza automobilu.

Image
Image

HILL HOLD CONTROL (pomoć pri kretanju uzbrdo)

suzuki 1 mali


Opremljen ovim sustavom Ignis i na nizbridici privremeno ostaje na mjestu i ne kreće unatrag, sve vrijeme koje vam je potrebno za prebacivanje noge s papučice kočnice na papučicu gasa.

KONTROLA NAGIBA

suzuki 1 mali


 

Image

Hybridna baterija

Hybrid 12V

suzuki 1 mali


 

POVEZIVANJE

POVEZIVANJE

MirrorLink
MirrorLink omogućuje prikazivanje različitih aplikacija s vašeg pametnog telefona na središnjem zaslonu osjetljivom na dodir, omogućujući pristup njegovim značajkama i funkcionalnostima.
*MirrorLink™ je kompatibilan s pametnim telefonima s popisa
*MirrorLink™ je zaštitni znak društva Car Connectivity Consortium LLC.

ignis zaslon


Povezivanje pametnog telefona

Srce audio sustava je zaslon osjetljiv na dodir, intuitivan poput pametnog telefona. Spojite vaš smartphone preko Bluetooth® ili USB kabela kako biste na zaslonu mogli koristiti aplikacije. Preko njega vidite i audio sustav, sliku s kamere za vožnju unatrag i navigaciju (samo GLX).

ignis connect


Android Auto™

Android Auto™ proširuje Android platformu u automobil na način osmišljen upravo za vožnju koji će minimalizirati distrakciju. Tako se možete usredotočiti na vožnju pomoću Google™ usluga kao šot su Google Maps™ i Google pretraživanje™. Preuzmite aplikaciju Android Auto na usluzi Google Play™.
*Android Auto je dostupan u državama s popisa na ovom linku
*Većina pametnih telefona sa sustavom Android 5.0+ radi s Android Autom
*Android, Android Auto, Google, Google Play i dr. su zaštitni znakovi društva Google Inc.

ignis android


Apple CarPlay

Apple CarPlay vam omogućuje korištenje iPhonea za upućivanje poziva, pristupa glazbi, slanje i primanje poruka i pronalaženje odredišta, i sve to glasovno pomoću Siri ili preko središnjeg zaslona vozila.
Apple CarPlay je dostupan u državama s popisa na ovom linku
*Za više detalja, uključujući iPhone modele kompatibilne s Apple CarPlay
*Apple, Apple CarPlay i iPhone su zaštićeni znakovi društva Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim državama.

ignis carplay
IZVANREDNE MANEVARSKE SPOSOBNOSTI U GRADU I NA PUTOVANJU

IZVANREDNE MANEVARSKE SPOSOBNOSTI U GRADU I NA PUTOVANJU

S minimalnim polumjerom okretanja od samo 4.7 m, Ignisom je lako upravljati, kako na uskim cestama tako i na sve pretrpanijim parkiralištima. Gume s velikim promjerom i podnica visoko odignuta od tla omogućuju bezbrižnu vožnju neasfaltiranim i lošim cestama, jednako kao i kroz napadali snijeg ili preko rubnjaka uz cestu.

NOVO RAZVIJENI OVJES

NOVO RAZVIJENI OVJES

Ovjes je potpuno nanovo razvijen kako bi smanjio masu vozila, a ujedno osigurao potrebnu krutost. Osim što glatko upija udarce i neravnine s ceste, omogućuje lagano, izravno i stabilno upravljanje.

SIGURNOST

Ignis je krcat sustavima za aktivnu i pasivnu sigurnost. Aktivne sigurnosne funkcije poput ALLGRIP AUTO nudi vam slobodu vožnje bez obzira na promjenu podloge pod kotačima i neovisno o vremenskim uvjetima, dok zahvaljujući sustavu automatskog kočenja i upozorenja na izlazak iz voznog traka unosi bezbrižnost u svakodnevnu vožnju.

AllGrip Auto

suzuki 1 mali


je optimalni 4WD sustav koji vozaču pruža bezbrižnost u svakodnevnoj vožnji, pogotovo kada se vozi po skliskim cestama ili snježnim površinama. Sustav pogona na četiri kotača, u svakom trenutku mjeri prianjanje kotača na podlogu te automatski raspodjeljuje okretni moment prema stražnjim kotačima ukoliko prednji imalo izgube kontakt s podlogom.

Image
Image

Pokazivač kočnice u nuždi

suzuki 1 mali


 

Tijelo koje apsorbira energiju

suzuki 1 mali


 

Image
ŠEST ZRAČNIH JASTUKA

ŠEST ZRAČNIH JASTUKA

Ignis standardno dolazi sa šest zračnih jastuka: dva prednja, dva bočna i zračnim zavjesama.

AllGrip Auto

AllGrip Auto

je optimalni 4WD sustav koji vozaču pruža bezbrižnost u svakodnevnoj vožnji, pogotovo kada se vozi po skliskim cestama ili snježnim površinama. Sustav pogona na četiri kotača, u svakom trenutku mjeri prianjanje kotača na podlogu te automatski raspodjeljuje okretni moment prema stražnjim kotačima ukoliko prednji imalo izgube kontakt s podlogom.

SUSTAV AUTOMATSKOG KOČENJA S DVIJE KAMERE (DCBS)

SUSTAV AUTOMATSKOG KOČENJA S DVIJE KAMERE (DCBS)

Dvije kamere prepoznaju vozila, pješake i linije na cesti, poput ljudskih očiju. Na temelju različitih informacija koje sustav dobije iz ovih kamera, on pomaže pri izbjegavanju ili ublažavanju sudara i oštećenja putem upozorenja vozaču ili čak i automatskog kočenja.

ignis zaslon 1

Upozorenje na izlazak iz voznog traka

Kada se vozilo kreće brzinom iznad 60 km/h i krene izlaziti iz voznog traka bez da vozač upotrijebi odgovarajuću signalizaciju, sustav uključuje vibriranje upravljača i svjetlosni signal na ploči s instrumentima. Time vozaču ukazuje na vjerojatno nehotično napuštanje voznog traka.

ignis alert

Upozorenje na krivudanje

Kada se vozilo kreće brzinom iznad 60 km/h i krivuda unutar voznog traka, sustav uključuje zvučni signal (zujalicu) i svjetlosni signal na ploči s instrumentima. Time vozača upozorava na krivudanje uzrokovano umorom ili nekim drugim razlogom.

ignis alert

Svjetlosno upozorenje kod naglog kočenja (ESS)

Prilikom naglog pritiska na kočnicu pri brzinama iznad 55 km/h, pored kočionih svjetala također se uključuju sva četiri pokazivača smjera (žmigavci) kako bi se na to upozorila druga vozila.

ignis grip

Grip control (kontrola trakcije)

Ova funkcija omogućuje glatko kretanje s ceste, jednako kao i s površina pokrivenih snijegom ili blatom. Sustav brzo reagira i koči na kotačima koji gube kontakt s podlogom, a ujedno raspodjeljuje isporuku snage na kotače koji imaju bolji kontakt te time ograničava gubitak okretnog momenta kod kretanja.

ignis alert

Hill descent control (pomoć pri vožnji nizbrdo)

Na strmim padinama, kad kočenje motorom nije dovoljno, sustav automatski koči kako bi kontrolirao sigurnu brzinu. Ovaj sustav vam dodatno omogućuje nadziranje brzine spuštanja bez dodirivanja kočnice kako biste se mogli potpuno posvetiti upravljanju.

ignis pomoc unazad

Hill hold control (pomoć pri kretanju uzbrdo)

Opremljen ovim sustavom Ignis i na nizbridici privremeno ostaje na mjestu i ne kreće unatrag, sve vrijeme koje vam je potrebno za prebacivanje noge s papučice kočnice na papučicu gasa.

Primaj vijesti iz Suzuki svijeta!

Pridružite se tisućama primatelja našeg newslettera. Primajte jednom mjesečno obavijesti o Suzuki novostima i posebnim pogodnostima!

Prihvaćam izjavu o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o.

 
new suzuki s cross makes world premiere gets adas panoramic sunroof

Imate pitanje? Pošaljite nam svoj upit!

Želim primati newsletter.

Prihvaćam izjavu o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o.

 

ATT Suzuki
Put Duja 16, Split
Tel salon: 021/503-335
Tel servis: 021/507-919
e-mail: att@suzuki-split.hr

Radno vrijeme
Prodaja
Ponedjeljak – Petak: 8:00-20:00
Subota: 8:30-13:00

Radno vrijeme
Servis
Ponedjeljak – Petak: 8:00-16:00

Subota: 8:00-12:00

Image
Image
Image