fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

NOVI NAČIN FINANCIRANJA: EVO KAKO JOŠ JEDNOSTAVNIJE DO SUZUKIJA

UZ PLAĆANJE NA POLOVINE ILI TREĆINE, SADA SU DOSTUPNE I ČETVRTINE!

Naša kuća je odavno već poznata po tome što svojim kupcima nudi mogućnost plaćanja bez banke (preko nas) u dvije ili tri godišnje rate, a sada smo vam vjerujemo, dodatno olakšali kako možete lakše do novog Suzuki vozila. A evo i kako...

Naime, od početka veljače svi vi koji razmišljate o kupnji novog vozila i najboljem načinu financiranja istog, sada imate novu pogodnost plaćanja u četiri godišnje rate. Nije bitna vaša kreditna sposobnost ili bonitet jer ovaj oblik financiranja ide direktno preko nas!

KAKO FUNKCIONIRA PLAĆANJE NA ČETVRTINE?

5icp91584108160705

Najjednostavnije to izgleda ovako; 30 posto iznosa vozila plaćate odmah + 3 rate koje plaćate iduće tri godine.

Uzmimo za primjer novu Suzuki Vitaru 1,4 Hybrid, GL+ (srednji) paket opreme.

Cijena navedene Vitare u ovom momentu iznosi 21.916 EUR. Na taj iznos nadodate 2.400 EUR što vas dovodi do ukupnog iznosa od 24.316 eura. 30 posto od tog iznosa je 7.294,80 EUR i to vam je prva rata koju plaćate. Sljedeće tri rate iznose svaka po 5.673,73 EUR i njih plaćate svaku godinu na datum preuzimanja vozila. Vozilo je u našem vlasništvu do otplate zadnje rate kada se prebacuje na vas. I to je to, ne može jednostavnije. Bitno je naglasiti da veliki broj vozila imamo na lageru te su spremni za isporuku odmah.

Ukoliko vas zanima izračun za neki drugi paket opreme Vitare, S-Crossa, Swifta, Ignisa ili bilo kojeg drugog Suzuki vozila, isti model računananja primijenite na cijene iz naših cjenika;

CJENIK VITARA

CJENIK S-CROSS

CJENIK IGNIS

CJENIK SWIFT

CJENIK SWACE

CJENIK ACROSS

NOVO: SUZUKI MOTORI NA TREĆINE

gallery ph01

Za sve one koji pak razmišljaju o kupnji Suzuki motocikla, uz dasadašnju mogućnost plaćanja na polovine ili u dvije godišnje rate, sada je novost mogućnost plaćanja u tri godišnje rate, također preko nas, bez banke. Planirate kupnju Hayabuse, V-Stroma ili nekog motora iz GSX linije, ako želite zaobići banku, vjerujemo da će vam mogućnost plaćanja na trećine dodatno olakšati vašu odluku da je Suzuki pravi izbor za vas!

Više informacija o trenutno dostupnim Suzuki motociklima na lageru, kao i načinima financiranja možete saznati pozivom na broj 095/342-1000

KONTAKT i adrese naših Suzuki salona u Splitu, Dubrovnik, Zadru i Šibeniku možete pronaći ovdje.