fbpx

Odaberite svoje vozilo

NOVA VITARA

JIMNY

SWIFT

NOVI S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

Swace

Across

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KUPUJEŠ RABLJENO AUTO? BRITANSKO ISTRAŽIVANJE POKAZALO KOJA SU AUTA NAJPOUZDANIJA

Kaos na tržištu automobila prouzrokovan globalnom krizom, doveo je do ogromne potražnje za rabljenim automobilima. Prema britanskom istraživanju ovo su najpouzdanije marke auta na svijetu...

ZAKON PONUDE I POTRAŽNJE

Što se događa posljednih godinu dana na tržištu automobila, vjerojatno se pitaju svi oni koji su možda planirali kupiti neko novo vozilo. Na nova auta se čeka mjesecima, a neki su čekali i preko godine dana. Razlog tome je potpuni kaos na tržištu računalnih čipova (koji većinom dolaze iz Kine), kao kolaps brojnih transportnih lanaca u svijetu. Sve je to rezultiralo smanjenjem proizvodnje novih vozila jer logično, ako nema novih čipova, nema ni novih auta. A i ona nova koja se uspiju proizvesti, kasne zbog prijevoza s tvorničke trake do krajnje destinacije, prodajnih salona, a time i kupaca. I sad se pitate kakve to veze ima s porastom cijena rabljenih auta?

Evo primjera! Zamislimo imaginarnog kupca imena Marija, koja se baš sada odlučila kupiti novo auto. Marija istražuje, gleda, obilazi auto-salone, uspoređuje izgled, cijenu, kvalitetu... Možda se već i odlučila za svog novog ljubimca, ali joj u salonima kažu da novih auta jednostavno nema, a ako ih i bude, nitko joj ne zna reći točno kada će njeno novo auto doći. I što će onda tužna i razočarana Marija napraviti? Pa vrlo vjerojatno će pomisliti, "OK imam xy novaca koje sam namijenila za novo auto, koje nitko ne zna kada će doći. Pa možda je onda bolje da za te novce pogledam neko demo ili rabljeno auto bolje marke, koje neću morati toliko čekati..." Slažete se?

I što se onda dogodi? Zakon ponude i potražnje! Marija krene tražiti rabljeno auto za te novce, ali ne samo Marija. Tako krenu razmišljati i mnogi drugi jer situacija je gotovo svima jednaka. Dakle povećava se potražnja za rabljenim autima, njih je u ponudi sve manje i to rezultira rastom cijena. I tako je jedno rabljeno auto danas skuplje (neki čak i za trećinu), nego što je bilo prije godinu dana. Nezamislivo zvuči, ali ekonomija je jednostvno takva. Sjetite se samo situacije s maskama kada je krenula ova korona, cijene su otišle u nebo jer su ih svi htjeli kupiti, a jednostavno ih se nije imalo gdje nabaviti. No, vratimo se mi na našu temu rabljenih auta...

 

NE KUPUJTE MAČKA U VREĆI

Baš zbog toga je danas izuzetno bitno, možda više nego ikad prije, znati koje i kakvo rabljeno auto kupujete te izbjeći kupnju "mačka u vreći" koji će vas kasnije koštati i novaca i živaca. Upravo tom idejom se povela i ekipa uglednog britanskog portala "What car" koja je provela ogromno istraživanje među vlasnicima automobila starih između 6 i 15 godina. NjIh 16.327 vlasnika je ocjenjivalo 27 marki auta i 139 različitih modela. "Izvješće je pokazalo da je četvrtina automobila starih od 6 do 15 godina doživjela kvar. Samo 15 posto kvarova popravljeno je besplatno, dok je ostala velika većina kvarova bila izvan jamstvenog roka proizvođača. Iako je 56 posto računa za popravak koštalo manje od 4500 kuna, 6 posto vlasnika moralo je platiti više od 10.000 kuna kako bi popravili svoje automobile" - piše Jutarnji list osvrćući se na ovo britansko istraživanje o pouzdanosti rabljenih automobila.

Detaljno navode na koje marke i modele se možete osloniti, bez da ćete nakon kupnje naići na probleme, a samo su tri modela postigla savršenu ocjenu, odnosno 100 postotnu pouzdanost. Jedan od ta tri najpouzdanija modela je upravo naša Suzuki Vitara, a Suzuki je kao marka auta u ukupnom poretku, postigao najveću ocjenu od 97% čime je zaslužio prvo mjesto na ljestvici najpouzdanijih marki automobila na svijetu.

Zato, ukoliko se još dvoumite oko kupnje novijeg demo/rabljenog auta, ne kupujte mačka u vreći - kupite Suzuki!

Ponudu naših demo i rabljenih automobila možete pogledati na linku ili osobno posjetiti jedan od naših salona u Splitu, Šibeniku, Zadru ili Dubrovniku.

Sva naša demo i rabljena vozila su odmah dostupna za preuzimanje s našeg lagera, a količine su ograničene. Do isteka lagera.

 

 

 

 

 

 

Primaj vijesti iz Suzuki svijeta!

Pridružite se tisućama primatelja našeg newslettera. Primajte jednom mjesečno obavijesti o Suzuki novostima i posebnim pogodnostima!

Prihvaćam izjavu o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o.

 

ATT Suzuki
Put Duja 16, Split
Tel salon: 021/503-335
Tel servis: 021/507-919
e-mail: att@suzuki-split.hr

Radno vrijeme
Prodaja
Ponedjeljak – Petak: 8:00-20:00
Subota: 8:30-13:00

Radno vrijeme
Servis
Ponedjeljak – Petak: 8:00-16:00

Subota: 8:00-12:00

Image
Image
Image