fbpx

Odaberite svoje vozilo

NOVA VITARA

JIMNY

SWIFT

NOVI S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

Swace

Across

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

NAKON KRAĆE STANKE, LEGENDARNI JIMNY SE VRAĆA NA TRŽIŠTE

Nakon kraće stanke na hrvatsko tržište vratio se izuzetno popularni i traženi lagani, maleni terenac s pogonom 4x4 Suzuki Jimny uz jednu malu preinaku.

Sada dolazi kao lako gospodarsko vozilo (N1) u konfiguraciji s dva sjedala, te odijeljenim teretnim prostorom koji je od putničkog odvojen željeznom rešetkastom pregradom. Jimny u ovoj inačici sada raspolaže s 377 litara prtljažnog prostora, a namijenjen je tvrtkama i pravnim osobama koje imaju pravo na 100-postotni povrat PDV-a od ukupnog iznosa. S osnovnim paketom opreme (GL), koji je trenutno jedini dostupan, Jimny košta 23.335 eura.

Kada bi se laički definicija terenca mogla objasniti kao vozilo s "dva mjenjača", onda je to upravo Suzuki Jimny koji je u najnovijem četvrtom izdanju zadržao sve off-road karakteristike. Uz to je ostala i kruta šasija kao glavno obilježje klasičnih terenaca. Kruta šasija, pogon 4x4 s redukcijom omjera mjenjača i mali gabariti kutijastog oblika karoserije ostali su konstanta koju je zadržao i novi model. Jimny neodoljivo podsjeća na skupocjenu Mercedesovu G-klasu u malom.

Posebno je omiljen među lovcima, ali i u javnim tvrtkama s čestim terenskim poslovima pošto za njega nema prepreka, jer prolazi tamo gdje ni divokoza ne može. Uz podnicu koja je odignuta od tla 21 centimetar, te osjetno veći prilazni i silazni kutovi na novom modelu (37 i 49 stupnjeva), kao i mala masa vozila omogućuju mu svladavanje i najtežih prepreka.

Jimny je sada još funkcionalniji i praktičniji po izgledu i performansama, a još uvijek u potpunosti utjelovljuje duh prethodnika i temeljni koncept – jedan i jedini mali, lagani terenac s pogonom na sve kotače. Za razliku od standardnog modela sa četiri sjedala čiji je osnovni prtljažnik obujma 85 litara, sada kada je preinačen u lako gospodarsko vozilo taj prostor je povećan na 377 litara i odvojen je od putničkog dijela.

Primaj vijesti iz Suzuki svijeta!

Pridružite se tisućama primatelja našeg newslettera. Primajte jednom mjesečno obavijesti o Suzuki novostima i posebnim pogodnostima!

Prihvaćam izjavu o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o.

 

ATT Suzuki
Put Duja 16, Split
Tel salon: 021/503-335
Tel servis: 021/507-919
e-mail: att@suzuki-split.hr

Radno vrijeme
Prodaja
Ponedjeljak – Petak: 8:00-20:00
Subota: 8:30-13:00

Radno vrijeme
Servis
Ponedjeljak – Petak: 8:00-16:00

Subota: 8:00-12:00

Image
Image
Image