fbpx

Odaberite svoje vozilo

NOVA VITARA

JIMNY

SWIFT

NOVI S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

Swace

Across

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

OSTALO PAR AUTA: Zbog neočekivano velikog interesa božićna akcija završava ranije!

Još dok nije kasno pogledajte koja su vozila još ostala na lageru...

U sadašnjoj situaciji kada vlada nestašica novih automobila zbog problema u proizvodnji u fokus kupaca dolaze rabljena vozila, pri čemu se svakako izdvajaju Suzukijevi modeli, koji su prvi na ljestvici rabljenih automobila u prve 4 godine. 

Svi već znate da su ovih blagdana veliki božićni popusti u salonima ATT & Perfekt-auta i to na demo i rabljena vozila, direktno s našeg lagera. Ova blagdanska ponuda vrijedi isključivo za modele Vitara, Swift i S-cross te je u tijeku do 6. siječnja, no zbog neočekivano velikog interesa za našim vozilima, primorani smo pomaknuti trajanje akcije dva dana ranije, do 4. siječnja. Na lageru je ostalo doslovno par auta, zato ako ste već planirali kupnju, danas je dan da požurite u najbliži ATT & Perfekt-auto salon. Vidimo se!

AKCIJA

U tablici su navedeni svi modeli koji su uključeni u božićnu akciju, no da biste točno znali koji su modeli ostali na lageru, molimo da nas kontaktirate na broj 021/503-335 ili osobno navratite u jedan od naših salona u Splitu, Šibeniku, Zadru ili Dubrovniku.

 

Primaj vijesti iz Suzuki svijeta!

Pridružite se tisućama primatelja našeg newslettera. Primajte jednom mjesečno obavijesti o Suzuki novostima i posebnim pogodnostima!

Prihvaćam izjavu o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o.

 

ATT Suzuki
Put Duja 16, Split
Tel salon: 021/503-335
Tel servis: 021/507-919
e-mail: att@suzuki-split.hr

Radno vrijeme
Prodaja
Ponedjeljak – Petak: 8:00-20:00
Subota: 8:30-13:00

Radno vrijeme
Servis
Ponedjeljak – Petak: 8:00-16:00

Subota: 8:00-12:00

Image
Image
Image