fbpx

Odaberite svoje vozilo

VITARA

JIMNY

SWIFT

S-CROSS

SWIFT SPORT

IGNIS

SWACE

ACROSS

Odaberite najbliži salon

ATT Suzuki

Put Duja 16 021 / 503 - 335 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ATT Dubrovnik

Josipa Kosora 18 020 / 313 - 636 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Šibenik

113. šibenske brigade 86b 022 / 340 - 688 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Perfekt auto Zadar

Slavka Batušića 6
(kod Sabunjara)
023 / 326 - 592 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite vaše podatke

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti AUTO ZA TREĆE TISUĆLJEĆE d.o.o. i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Put Duja 16, Split

Zašto kupiti Suzuki Vitaru?

Vitara je omiljena među kupcima što dokazuje i podatak da je 4 godine zaredom 1. izbor među privatnim kupcima.

Njen klasični dizajn u kombinaciji s modernom tehnologijom te najbolji odnos uloženog-dobivenog  ključ je tog uspjeha.

Nova Vitara hibrid ugradnjom Blagog hibridnog sustava od 48V koji teži svega 15kg istodobno je profitirala ne samo po pitanju potrošnje već i performansi, te je postala još konkurentnija. Vrlo jednostavna suradnja četverocilindričnog turbo benzinskog motora i elektromotora smanjuje potrošnju goriva i emisiju CO2, a pri tome užitak vožnje postaje još veći.

Smanjena snaga motora sa 140ks na 129ks izvrsno zamjenjuje električni sklop pa kada od Vitare zatražite maximum ona će isporučiti čak 143ks. Malena baterija prazni se (nikad do kraja) i puni kada elektronika automobila to odluči tako da o tome ponosni vlasnik Vitare ne mora razmišljati , samo sjedi i vozi!

Svakako Vitara je definitivno najbolji izbor i dobijete najviše za svoj novac jer jedina nudi četverocilindrični motor potpomognut elektromotorom. Za razliku od Vitare druga vozila na tržištu u njenoj klasi uglavnom za taj iznos nude trocilindrične motore u svojim vozilima koji su bučni, nemirni, veći potrošači i bez hibridnog pogona.

ezgif.com gif maker1

Posebnu pažnju Suzuki je dao sigurnosti pa tako Vitara nudi u svim paketima opreme radar (automatski sustav kočenja) , kontrolu mrtvog kuta, upozorenje prelaska linije i sedam zračnih jastuka. Uz to dolazi sa bogatom opremom kao što su start-stop sustav, hill holder (pomoć pri vožnji uzbrdo), led svjetla, automatsko paljenje svjetala i brisača, tempomata, automatskog klima uređaja, grijanje prednjih sjedala te već u srednjem paketu opreme kameru za vožnju unatrag, alu felge i zatamljena zadnja stakla.

Dakle prednosti Vitare su bezvremenski dizajn, jednostavnost korištenja, svestranost, omjer uloženog i dobivenog, mala potrošnja, bogata serijska oprema već u srednjem paketu, agilnost.

Jednom kada se stranka odluči za Suzuki Vitaru uvijek ostaje vjeran Suzukiju jer je to jednostavno način i stil života što i sam slogan kaže.

WAY OF LIFE!!!

Prodajni savjetnik Igor Fabris, ATT Suzuki Dubrovnik.